Η πιστοποίηση της κοροϊδίας

Tου Πασχου Μανδραβελη
Γράφαμε προχθές ότι φτάσαμε να μιλάμε για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων όχι επειδή απέτυχε το Μνημόνιο, αλλά επειδή δεν εφαρμόζεται. Αναφέραμε ότι υπάρχουν πολλοί «φιλεύσπλαχνοι» υπουργοί που ό, τι περιέκοψε το Μνημόνιο το έδωσαν σε υπερωρίες και οδοιπορικά. Οτι προσπαθώντας να κοροϊδέψουν την τρόικα στην ουσία κοροϊδεύουν τους Ελληνες πολίτες, οι οποίοι ρίχνουν λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο και νιώθουν ότι οι θυσίες τους πάνε χαμένες.
Κατά μία σατανική σύμπτωση, την ίδια ημέρα δημοσίευσης του άρθρου (18.5.2011) ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας εξέδωσε μια ανακοίνωση για να πιστοποιήσει πως «πολλοί δεν καταλαβαίνουν -ούτε στην κυβέρνηση, πόσω δε μάλλον στον κρατικό μηχανισμό- ότι, ακόμη και αν κοροϊδέψουμε την τρόικα, δεν μπορούμε να κοροϊδέψουμε την οικονομία. Οτιδήποτε δεν περικόπτουμε σήμερα, θα εμφανιστεί αύριο και με τόκο».Περισσότερα....

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Πάσχο,
    να μου επιτρέψεις να εξειδικεύσω το ερώτημα σου για να καταλαβαινόμαστε.
    Μέχρι πότε θα μας δουλεύει η κυρία Κατσέλη και οι ομοϊδεάτες συν υπουργοί της, ο κύριος Παπανδρέου μετά των μαθητευόμενων συμβούλων του, ο κύριος Σαμαράς που επικροτεί και επαυξάνει, το κρατικοδίαιτο συνδικαλιστικό κατεστημένο του όλα ή τίποτα, το σύστημα συμφερόντων των κλειστών προνομιούχων επαγγελμάτων και των έτερο / ελάχιστα η και καθόλου απασχολουμένων δημοσίων υπαλλήλων, οι πέντε οικογένειες των κατασκευαστών και των ΜΜΕ, η Αριστερά των οραμάτων λαϊκής δημοκρατίας μετά των περί αυτήν αγωνιούντων πάλαι ποτέ ανανεωτικών, ο κατ επιλογήν και συνείδηση φόρο / εισφοροφυγάς, ο καθ' έξη επιδοτούμενος αγρότης των εθνικών οδών και όχι των αγρών, ο αφομοιωμένος κρατικοδίαιτος και ως εκ τούτου άλαλος πνευματικός κόσμος?
    Εκτός των ανέργων και κάποιων χαμηλοσυνταξιούχων, έχει μείνει τελικά κανείς για να καταλάβει ποιους εξυπηρετεί το μπάχαλο και ο αγώνας μέχρις εσχάτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή